Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излетя първият директен самолет от София за Рияд

Снимка: Летище София

Първият самолет по директната връзка между София до Рияд, Кралство Саудитска Арабия излетя в 15:35 часа днес от Летище София. Полетът ще се изпълнява два пъти седмично – в сряда и неделя. В същите дни ще е и обратният полет от Рияд до София. Той е с продължителност около 4 часа и 30 минути.

Предстои да бъде пуснат и нов маршрут от София до Ереван, Армения, който ще се изпълнява целогодишно, а първият самолет по него предстои да излети в края на април.

По публикацията работи: Марта Рос Монтаня


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Национален велотур “Момчиловци” сред красотата на Родопите

Над сто колоездачи от цялата страна ще участват днес в четвъртото издание на националния велотур “Момчиловци”, съобщи кметът на родопското село Сийка Суркова. Велосипедният тур няма състезателен характер, а целта му е да бъде популяризирана красотата..

публикувано на 14.07.24 в 06:00

40 градуса максимална температура

В неделя ще бъде слънчево и горещо. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 35° и 40°, в София – около 36°. В планините ще бъде слънчево, следобед с купеста облачност. Ще духа..

публикувано на 13.07.24 в 18:30

НАП: Неиздаване на фискален бон е сред най-честите нарушения по морето

В рамките на две седмици служители на Националната агенция за приходите са проверили над 800 търговски обекта по Черноморието – заведения за хранене, дискотеки, барове, атракциони, магазини за хранителни стоки, съобщиха от агенцията. Съставени са над..

публикувано на 13.07.24 в 17:09