Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Излетя първият директен самолет от София за Рияд

Снимка: Летище София

Първият самолет по директната връзка между София до Рияд, Кралство Саудитска Арабия излетя в 15:35 часа днес от Летище София. Полетът ще се изпълнява два пъти седмично – в сряда и неделя. В същите дни ще е и обратният полет от Рияд до София. Той е с продължителност около 4 часа и 30 минути.

Предстои да бъде пуснат и нов маршрут от София до Ереван, Армения, който ще се изпълнява целогодишно, а първият самолет по него предстои да излети в края на април.

По публикацията работи: Марта Рос Монтаня


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Четири области все още са обхванати от пожари

Седем пожара горят в горски територии в областите Пловдив, Хасково, Кюстендил и Ямбол, съобщиха от Агенцията по горите. В община Хисаря набират доброволци за огнената стихия в селата Михилци и Иван Вазово. Макар че обстановката е много динамична,..

публикувано на 14.07.24 в 10:06
Стилияна Николова

Триумф за българските гимнастички в навечерието на Париж 2024

Българските гимнастички, които ще представляват страната ни на олимпийските игри, завоюваха златните медали в многобоя и в индивидуалната надпревара, и при ансамблите в последната си Световна купа преди Париж. В румънския град Клуж-Напока..

публикувано на 14.07.24 в 09:10

Ретро парад на автомобили в Кърджали

Автомобили и мотопеди с колекционерска стойност ще бъдат изложени днес в Кърджали в рамките на откриващия се Ретро авто парад. Ретро парадът е част от инициативата на община Кърджали “Дни на приятелството” и по традиция ще завърши с дефиле на..

публикувано на 14.07.24 в 07:00