Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първи голф турнир за приятелство България - Куба в Хавана

Снимка: Facebook/BGEmbassyCuba

На 6 май ще се проведе 1-ви Голф турнир за приятелство България - Куба, организиран от Посолството на България в Хавана и Голф клуб Хавана.

"#Sports4Diplomacy отваря врати на уникалната сила на спорта да сближава хората, нациите и общностите, чрез споделена любов към физическите занимания", посочват от дипломатическата ни мисия. Победителите ги очакват прекрасни трофеи и български награди-изненади.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

По съседски: Събития с балкански адрес

С изборите за ЕП в Словения гласуваха и за преференциален вот, евтаназия и канабис за медицински цели При изборите за Европарламент в Словения на 9 юни избирателната активност надхвърли 41% - най-високата от 2004 г. насам. Вероятно..

публикувано на 14.06.24 в 10:15

Жълт и оранжев код за опасни валежи в 19 области на Централна и Източна България

В петък,14 юни, през страната с умерени ветрове ще премине студен атмосферен фронт. На много места ще има кратки, но интензивни валежи с гръмотевици. В Югоизточна България има опасност от градушки. Минималните температури ще са между 17 и 21°,..

публикувано на 13.06.24 в 19:40

Младите българи търсят работа със заплата над 4300 лв. чисто

45% от младите хора в България предпочитат да работят за български работодател, показва национално представително проучване, проведено през май, на агенция за онлайн маркетингови проучвания JTN и Bulgaria Wants You (платформа, целяща да осигури..

публикувано на 13.06.24 в 16:46