Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първи голф турнир за приятелство България - Куба в Хавана

Снимка: Facebook/BGEmbassyCuba

На 6 май ще се проведе 1-ви Голф турнир за приятелство България - Куба, организиран от Посолството на България в Хавана и Голф клуб Хавана.

"#Sports4Diplomacy отваря врати на уникалната сила на спорта да сближава хората, нациите и общностите, чрез споделена любов към физическите занимания", посочват от дипломатическата ни мисия. Победителите ги очакват прекрасни трофеи и български награди-изненади.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България, Румъния, Гърция и Хърватия координират позициите си за ЕС и Украйна

Външните министри на България, Румъния, Гърция и Хърватия традиционно се срещнаха в рамките на Общия дебат в Общото събрание на ООН в Ню Йорк, съобщи външно министерство. Първите дипломати обсъдиха продължаващата война в Украйна и последиците за..

публикувано на 27.09.24 в 09:03

Предсрочни избори по никое време

От днес, 27 септември, България отново е в 30-дневна предизборна кампания. 28 партии и 11 коалиции подадоха документи в Централната избирателна комисия за участие в поредните предсрочни парламентарни избори, като в крайна сметка за подкрепата..

публикувано на 27.09.24 в 06:15

България има свой павилион на световния форум “Туризъм Експо Япония”

Екипът на българското посолство в Токио представя страната ни на форума “Туризъм Експо Япония”, който се провежда до 29 септември в японската столица, съобщи дипломатическата мисия на фейсбук страницата си. “Информираме ви, че..

публикувано на 26.09.24 в 21:10