Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Въздушна линия ще свързва Пловдив с Манчестър

Снимка: pixabay

От летище Пловдив ще има преки полети до Манчестър. През следващите три години линията ще работи от месец ноември до март, като самолетите ще летят всеки понеделник, съобщи изпълнителният директор на аеропорта Красимир Пешев.

Той уточни, че продажбата на билети за новата линия Пловдив – Манчестър ще започне през месец юли. За първи път в историята на летището е организиран и редовен транспорт от гр. Пловдив до летище Пловдив за пасажерите на всеки отделен полет, пояснява Пешев.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пожарът в Гърция е прехвърлил границата с България

Два военни хеликоптера от България ще се включат днес в гасенето на пожара в планината Славянка на българо-гръцката граница. Вчера огънят от Гърция стигна и премина нашата граница. На наша територия пожарът е низов и е засегнал около 30 декара. От рано..

публикувано на 27.07.24 в 09:53

Левите се събират на традиционен събор на Бузлуджа

БСП събира днес хиляди симпатизанти на левите идеи на традиционния си митинг-събор под връх Бузлуджа в Стара планина, на който ще бъдат отбелязани 133 години от началото на организираното социалистическо движение в България. В навечерието на събитието..

публикувано на 27.07.24 в 09:10

Температурите леко се повишават

През нощта в по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. В Дунавската равнина ще духа слаб вятър от запад-северозапад, по Черноморието – умерен предимно от северозапад, а в останалите райони ще бъде почти тихо. В събота  ще бъде..

публикувано на 26.07.24 в 19:05