Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Знаково име от криминалния свят се завърна инкогнито и почина от инфаркт

Пламен Галев и Ангел Христов-Геле
Снимка: Кирил Фалин

Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Ангел Христов-Геле – известен като един от дупнишките “Братя Галеви”, е починал от инфаркт у нас, съобщиха Нова тв и бТВ, позовавайки се на свои източници. Той и Пламен Галев избягаха от България през 2012 г., след като бяха осъдени за ръководство и участие в организирана престъпна група.

Предполага се, че 54 годишният мъж се е прибрал преди броени дни и се е настанил в имението си в Ресилово, където е бил покосен от сърдечния удар. Не е ясно как той е минал границата без да бъде арестуван.

Опелото на Ангел Христов трябваше да се състои днес наобед в родната му Дупница, но е спряно заради разледване как той е влязъл в страната, съобщи БНТ. Назначена е аутопсия в столичната Съдебна медицина.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 14

В брой 14 на предаването слушайте : Един българин в Бундестага. Има ли интерес към политическа кариера в България? – интервю с 34-годишния Марин Йотов, съветник в германския парламент; Среща с Бианка Белова – един от най-успешните и..

публикувано на 22.08.24 в 12:00
Веселин Налбантов

Започнаха да изчезват и бягат азиатски работници от хотелите по Черноморието

"Има канал за прехвърляне на работници в Западна Европа", заяви зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов. От хотелите по българското Черноморие съобщиха, че сезонни работници от Непал и Шри Ланка са..

публикувано на 22.08.24 в 10:43

Оцелявай трудно или как да остарееш достойно с българска пенсия

Българските пенсионери живеят в условия, които не им позволяват да се радват пълноценно на старините си, за разлика от техните връстници в по-развитите държави, смята психиатърът д-р Владимир Симов, който от дълги години практикува професията..

публикувано на 22.08.24 в 09:25