Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Работи се по версията дали Ангел Христов-Геле е влязъл жив в страната

"Братя Галеви" - Ангел Христов (вляво) и Пламен Галев
Снимка: БГНЕС

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов – един от т.нар. братя Галеви, и утре предстои аутопсия, за да стане ясна причината за неговата кончина, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. По думите му, няма данни за насилствена смърт.

Установено е, че Ангел Христов не е минал границата със свой документ за самоличност и ако въобще е ползвал някакъв документ, той не е бил истински. Работи се по версията, че той не е влязъл жив в страната ни. Информацията за полет от Дубай не е потвърдена, каза още министърът.

Разследващите органи се опитват да установят дали и другият “брат” – Пламен Галев, се намира в България.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Бежанците – малка, но важна част от търсещите работа в България

Съществува Директива, според която граждани от трети държави, получили хуманитарен или бежански статут у нас /или на територията на ЕС/, могат да бъдат наети на работа без никакви други разрешителни. Само с този документ за статут, получен от..

публикувано на 26.04.24 в 12:15

Хоротека на открито в Банско с Оркестъра за народна музика на БНР

Хорà от Пиринския край и всички фолклорни области ще се играят на 26 и 27 април в Комплекса за събития "Бяла сцена" в планинския курорт Банско. Хоротеката ще премине със съпровод на живо от зурни и солисти от Оркестъра за народна музика на..

публикувано на 26.04.24 в 07:35
Георги Стоев

От България огласяват доклад на ОИСР за уменията на учениците

Днес България е домакин на глобално събитие на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие. От София ще бъдат обявени резултатите от глобалния доклад на организацията за социално-емоционалните умения сред 15-годишни ученици от цял..

публикувано на 26.04.24 в 06:20