Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четири музикални фестивала събират гости от цял свят в Бургас

Туристи от цял свят очакват в Бургас в последния уикенд на юли, когато 4 фестивала предлагат различни музикални стилове за всяка възраст и предпочитания. Хотелите са пълни.

Четирикратният носител на DJ Awards за най-добър продуцент и най-добър диджей - Solomun, идва в Бургас на 28 юли, когато започва Solar Summer fest, традиционно събиращ българи и чужденци на пристанище Бургас.

За 40-и път на 29 юли в Летния театър ще се проведе Националният конкурс за шлагери “Бургас и морето”.

На рибарското пристанище в кв. “Сарафово” пък, за първи път ще се състои международното музикално парти No rules fest.

14-ото издание на фестивала Sun Tribe Open Air ще се проведе на 28 и 29 юли в парк „Росенец“ на две сцени. Dub Constructor, DJ Ivo Happy и други диджеи ще миксират в стиловете рап, фънк и реге. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Варна е домакин на Световен фестивал на анимационния филм

20-ото издание на Световния фестивал на анимационния филм се открива днес във Фестивалния и конгресен център на черноморския град Варна и ще продължи до 15 септември. Селектирани са над 70 заглавия в 7 категории , сред които най-очаквани..

публикувано на 11.09.24 в 08:35

В София се открива “Алея на книгата”

От днес до 15 септември столичният булевард “Витоша” и паркът пред Националния дворец на културата се превръщат в огромна книжарница на открито. Поредното издание на “Алея на книгата”, организирано от Асоциация “Българска книга”, дава изява на 138..

публикувано на 09.09.24 в 06:00
Снимка: Facebook / Pavlina Bobotanova

Българските светини в Истанбул вдъхновяват художници от България и Турция

Изложбеният салон на българската Екзархия в Истанбул през тези дни е превърнат в голямо интернационално художествено ателие, в което си дават среща осем творци от България и Турция. Събира ги артсимпозиумът "Времето е в нас" под патронажа на Генералното..

публикувано на 06.09.24 в 15:55