Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Динозаври в реални размери в парк “Бачиново”

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Жители и гости на Благоевград ще могат да посетят атракционния парк „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ от 25 август до 25 септември 2023 г. За един месец парк "Бачиново" ще бъде "населен" с динозаври в реални размери, съобщава БНР Благоевград. 
„Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ е уникална разходка в света на динозаврите сред 24 вида движещи се макета на праисторическите животни и 6 гигантски приказни пеперуди. Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Деца под 14 години ще бъдат пускани само с придружител.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Български ученици спечелиха 9 медала от олимпиади по физика в Иран и Грузия

Български ученици спечелиха пет медала - един сребърен и четири бронзови, на Международната олимпиада по физика в град Исфахан, Иран. В състезанието се включиха 198 участници от отбори от 46 държави. Сребърният медал беше завоюван от Баян Гечев от 12..

публикувано на 29.07.24 в 17:36

Консулската ни служба в Минск преустановява работа до 16 август

Консулската служба на България в Минск, Беларус, временно преустановява работата си с граждани поради технически причини. Това става ясно от съобщение, публикувано в сайта на Посолството на България в Беларус.  От 1 август до 16 август..

публикувано на 29.07.24 в 16:53

Земеделци даряват от продукцията си за свои колеги, пострадали при пожарите

Фермери даряват 19 камиона от продукцията си за пострадали от пожари земеделски производители в Южна България. Министерството на земеделието и Югозападното държавно предприятие подпомагат Националното сдружение "Обединени земеделски производители"..

публикувано на 29.07.24 в 15:41