Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Динозаври в реални размери в парк “Бачиново”

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Жители и гости на Благоевград ще могат да посетят атракционния парк „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ от 25 август до 25 септември 2023 г. За един месец парк "Бачиново" ще бъде "населен" с динозаври в реални размери, съобщава БНР Благоевград. 
„Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ е уникална разходка в света на динозаврите сред 24 вида движещи се макета на праисторическите животни и 6 гигантски приказни пеперуди. Най-впечатляващи са 7-метровият T-Rex, любимец на децата, и 4-метровият спинозавър. Деца под 14 години ще бъдат пускани само с придружител.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Взрив в завода за целулоза край Свищов, огънят е потушен

Взрив е станал в завода за целулоза "Свилоза" край Свищов. Двама служители на ведомствената пожарна са с наранявания, съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.  Инцидентът е станал около 11.00 ч. Към момента огънят е напълно овладян..

публикувано на 29.07.24 в 14:16

До края на седмицата ще е ясно дали ще има редовно правителство

За незабавно пристъпване към разговори с останалите политически формации в 50-ото Народно събрание, призова президентът Румен Радев представителите на парламентарната група на "Има такъв народ" (ИТН). Той им връчи третия, последен, мандат за..

публикувано на 29.07.24 в 13:03

България следи с тревога изявленията на Скопие за Коридор №8

Правителството на България следи с нарастваща тревожност изявления и декларации на официални представители на Северна Македония, насочени към нарушаване на международни ангажименти в областта на инфраструктурната свързаност, включително чрез..

публикувано на 29.07.24 в 12:53