Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Актьорът Добрин Досев с музикално предизвикателство – "След театъра"

Снимка: YouTube

Поредната песен от проекта "Пеещи артисти" на продуцента Игор Марковски носи подходящо заглавие – "След театъра". Този път актьорът, който пее, е Добрин Досев – познат както от филмите, в които участва, така в последните години и като част от трупата на Драматичния театър в Пловдив.

"След театъра" е по музика и аранжимент на Веселин Веселинов – Еко и текст на Соня Момчилова. Гост-музикант в проекта е Арнау Гарофе, който свири на саксофон. Съпътстващият нежен дамски вокал е на Маргарита Хранова. Песента е почит към театъра и към вековния град Пловдив, където е заснет и специален клип.

Текст: Диляна Трачева



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15

Хорове от България, Сърбия и Ангола ще огласят черноморския град Балчик

22 хорови състава от България, Сърбия и Ангола се включват в тазгодишното издание на Международния хоров фестивал "Черноморски звуци" в  град Балчик от 12 до 16 юни. Освен в четирите фестивални вечери, по време на гостуването си в Белия град..

публикувано на 12.06.24 в 07:35

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15