Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пощенските пратки ще пътуват до Израел със забавяне

"Български пощи“ приемат пратки за Държавата Израел, съобщиха от пресцентъра на националния пощенски доставчик. Предвид военните действия от 7 октомври 2023 г. има затруднения при транспортирането, поради което се очакват големи закъснения в доставките, предупреждават от дружеството.

От българското външно министерство вече посъветваха българските граждани да се въздържат от пътувания в Израел.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

София вече има автобус за панорамна обиколка на централните градски забележителности

София отчита повишение със 7% на броя туристи за първото полугодие на 2024г. Ръстът е от 15% на годишна база за 2023 г., като туристопотокът дори е над нивата отпреди Covid-19. Тези оптимистични данни мотивират градската управа да организира..

публикувано на 04.08.24 в 09:35

Слънчева неделя с превалявания

В неделя над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Купеста облачност ще има преди обед над крайните югоизточни райони и там на места ще превали. Следобед над Североизточна България и Родопите ще се развива купесто-дъждовна..

публикувано на 03.08.24 в 18:30

Видин събра стотици любители на ретро автомобили

Над 70 ретро автомобила от България, Румъния и Сърбия бяха изложени в осмото издание на Vintage Vehicles Vidin 2024. Парадът – част от културния календар на Община Видин, започна с панорамна обиколка от паркинга на кметството до района на Телеграф..

публикувано на 03.08.24 в 17:09