Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пощенските пратки ще пътуват до Израел със забавяне

"Български пощи“ приемат пратки за Държавата Израел, съобщиха от пресцентъра на националния пощенски доставчик. Предвид военните действия от 7 октомври 2023 г. има затруднения при транспортирането, поради което се очакват големи закъснения в доставките, предупреждават от дружеството.

От българското външно министерство вече посъветваха българските граждани да се въздържат от пътувания в Израел.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Тежко пострадало дете в инцидент на морски плаж е транспортирано до “Пирогов”

Деветгодишно момче с множество наранявания беше превозено със самолет “Спартан” от Бургас до столичната болница за спешна медицина “Пирогов”. То беше заклещено снощи в хидравличния барабан на почистваща машина на централния плаж в Созопол. “ Две..

публикувано на 03.08.24 в 15:39

Въздухът над Пловдив вече не е замърсен

Показателите за качеството на въздуха в Пловдив и околните селища, които бяха обгазени от избухналия в четвъртък пожар на сметището край село Цалапица, вече са в норма, съобщи областният управител Христина Янчева. Въпреки това тя препоръча на жителите..

публикувано на 03.08.24 в 10:52

Жертвите на домашно насилие нарастват с 84,9% за една година

През 2023 г. повече хора са били подложени на домашно насилие спрямо предходната година, показва анализ, направен в проект на Националната програма за превенция и защита от домашното насилие за периода 2024-2026 г. Пострадали са общо 2211 души – от..

публикувано на 03.08.24 в 09:56