Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диско дивата Саманта Фокс ще пее в София

Снимка: Facebook /UPI Events

Саманта Фокс гостува в България за шоуто си „Диско диви“ в столичен клуб. Британската диско звезда ще изпее най-големите си хитове и някои от новите си песни, включени в предстоящия ѝ албум. Преди нея, на сцената ще излезе популярната българска поп изпълнителка Ирина Флорин с групата си.

„Първият път, когато посетих България, беше през 1986 г. Беше някъде по морето. Никога не съм подозирала, че страна ви има толкова красиви плажове", сподели Фокс пред бТВ. По думите ѝ оттогава тя е посещавала страната ни още 6-7 пъти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ерсин Мустафов от JEREMY? със самостоятелен проект – "Не може вечно да вали"

Сякаш в тон с дъждовната пролет навън, Ерсин Мустафов ни отправя ведрото послание "Не може вечно да вали" с едноименната си песен. Тъй като досега го познаваме като фронтмен на JEREMY?, с интерес посрещаме първия му самостоятелен проект –..

публикувано на 03.06.24 в 10:15

Соня Йончева спечели приза “Музикант на годината 2023”

Световноизвестната оперна певица Соня Йончева беше избрана за “Музикант на годината 2023” в националната анкета на предаването за класическа музика “Алегро виваче” на програма “Хоризонт” на Българското национално радио. Тя не успя да пристигне за..

публикувано на 01.06.24 в 09:11

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15