Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диско дивата Саманта Фокс ще пее в София

Снимка: Facebook /UPI Events

Саманта Фокс гостува в България за шоуто си „Диско диви“ в столичен клуб. Британската диско звезда ще изпее най-големите си хитове и някои от новите си песни, включени в предстоящия ѝ албум. Преди нея, на сцената ще излезе популярната българска поп изпълнителка Ирина Флорин с групата си.

„Първият път, когато посетих България, беше през 1986 г. Беше някъде по морето. Никога не съм подозирала, че страна ви има толкова красиви плажове", сподели Фокс пред бТВ. По думите ѝ оттогава тя е посещавала страната ни още 6-7 пъти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

АМТИИ - Пловдив

Започва 60-ият юбилеен Международен фестивал на камерната музика в Пловдив

Международният фестивал на камерната музика се открива днес в Пловдив. Събитието е посветено на местната Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство, чиято 60-годишнина съвпада с тази на фестивала. Програмата на международния форум..

публикувано на 26.05.24 в 06:00

Българска музика звучи тази вечер във виенската Музикферайн

“Гала на българската култура и музика” – така е озаглавен концертът с участието на български музиканти, който ще се състои тази вечер в зала “Брамс” на Музикферайн във Виена. Интересът към събитието под патронажа на българския посланик в Автрия..

публикувано на 25.05.24 в 12:10

"Райна"

Българският фолклор отдавна вълнува музиканти от целия свят със своята уникалност и неизчерпаеми възможности. Поредният пример за подобно сътрудничество е колаборацията между Даниел Верстапен и Нина Николина. На двата си предстоящи концерта в..

публикувано на 24.05.24 в 10:10