Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Офис в двуетажен автобус? Роден предприемач прави идеята възможна за всяка точка на ЕС

Три години след като Covid-19 ни доказа, че работният офис може да не е точно фиксирано място, като негова алтернатива се налагат т.нар. споделени офис пространства. Те стават все по-предпочитани най-вече заради свободата, която дават и възможността за пълноценна работа от всяка точка на страната.

Български предприемач обаче открива възможност да направи нещо различно – първият офис на колела. Да, прочетохте правилно, защото споделеното пространство се намира в стар автобус от градския транспорт на германската столица Берлин. Той няма как да превозва пътници, но щом бъде поръчан от своите клиенти, собственикът му го закарва на желаното място, където хората искат да работят. Възможно е да стигне до всяка точка на България и Европейския съюз и да се използва за неопределен период от време.

Двуетажният автобус побира 30 души. На първото ниво има бюра, даже и за правостоящи, които могат да се ползват и от хора в инвалидни колички, защото има рампа. Пространството на втория етаж на алтернативния офис предоставя възможност за срещи или организиране на различни събития.

Още по темата:

Снимка: личен архив

Още от категорията

Времето остава топло за сезона, без валежи

В сряда , 28 февруари, минималните температури в България ще са между 2 и 7°, в София 6°. През деня ще е слънчево с разкъсана средна и висока облачност, по-значителна над Югозападна България, но и там валежи не се очакват. Преди обяд в низините и..

публикувано на 27.02.24 в 20:45

България днес – 27 февруари 2024 г.

В 58-ия ден от годината Радио България ви среща с д-р Евгения Вукадинова от Рим. Ще чуете как посланикът ни в Лондон Марин Райков обобщава петте години от мантата си на Острова и ще разберете какво са подготвили сънародниците ни в..

публикувано на 27.02.24 в 19:00

Македонският културно информационен център представя нова книга на български

Публиката в София ще може да се запознае с романа „Боксьорът от Нова махала“ на македонския писател Владимир Плавевски. Представянето ще е в Културно-информационния център на Северна Македония на 27 февруари от 18:30 ч. Новоиздадената книга ще бъде..

публикувано на 27.02.24 в 15:05