Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Карнавално бягане на Дядо Коледа, елена Рудолф и джуджетата във Варна

Снимка: Радио Варна

Традиционното коледно карнавално бягане във Варна е отложено за днес заради неблагоприятното време. Единственото условие за участие в него е всеки да бъде облечен в забавен коледен костюм на Дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да носи червена шапка или рогца.

На атрактивното спортно събитие са предвидени награди за победителите. Ще има също така томбола за всички участници и брънч парти.

Желаещите да се включат в забавното бягане могат да се регистрират от 9,30 ч. до Слънчевия часовник и час по-късно да се впуснат в състезанието.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 24 юли 2024 г.

Само след два дни светът ще бъде Олимпиада и всички погледи ще са отправени към спортните съоръжения в Париж. А ние се връщаме назад в историята по олимпийския път на България с помощта на главния уредник на Музея на спорта в София Катя Иванова, която..

публикувано на 24.07.24 в 19:00

Българското куче Дарк ще бди за сигурността в Париж за Олимпиадата

Полицейско куче, обучено да открива експлозиви, и неговият водач Богдан Димитров от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ са вече в Париж и следят за безопасното провеждане на Олимпийските игри. Кучето Дарк и Богдан са част от българския..

публикувано на 24.07.24 в 15:59

Пострадалите при пожарите ще могат да се настаняват и в хотели като украинските бежанци

След тежки дни на битка с огъня пожарната обстановка в страната ни е овладяна. Няма опасност от разпространение на пожара, възникнал на гръцка територия в близост до българо-гръцката  граница. От наша страна са осигурени и разположени достатъчно екипи и..

публикувано на 24.07.24 в 13:50