Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

4 нощни автобусни линии ще работят по празниците в столицата

Снимка: Фейсбук - Център заградска мобилност

Нощните линии на столичния транспорт с номера 3 и 4  тръгват отново. С тях на интервал 1 час в София работят всяка нощ, включително и в празничните, 4 линии, съобщават от Центъра за градска мобилност. Линия № 3 от "Овча купел" през "Метростанция Хаджи Димитър" отива до квартал "Левски Г". Линия №4 ще се движи от комплекс „Гоце Делчев“ до квартал „Дружба“ 2.  Автобусни линии N3 и N4 ще спират на всички съществуващи трамвайни, автобусни и  тролейбусни спирки по маршрутите. По линиите важат всички видове превозни документи в София или ношен билет от 2 лв. Линия №1 свързва кварталите "Люлин" и "Младост", а линия № 2 "Студентски град" и квартал "Обеля". Общата спирка на всички линии е на пл. "Александър I-ви". Предстои намаляване на интервалите на движение и пускане на линия №5 до летището и нощен трамвай по линия №5 от Съдебна палата до „Княжево“.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Родителски организации защитиха Закона за предучилищното и училищното образование

Около 40 родителски организации от цялата страна подкрепиха промените в Закона за предучилищното и училищното образование, забраняващи пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в училищата. Според тях Конституцията позволява ограничаване на..

публикувано на 25.08.24 в 12:22

Естония пуска две евромонети по дизайн на българина доц. Светлин Балездров

Естонската централна банка пусна колекционерска монета, чието художествено оформление е дело на българския дизайнер и преподавател в Националната художествена академия доц. Светлин Балездров. Монетата с номинал от 8 евро е изработена от сребро, има..

публикувано на 25.08.24 в 11:23

Спомен за оперния бас Борис Христов като емблема на България от края на XX в.

Фотоизложба, посветена на личността на големия български оперен бас Борис Христов може да бъде разгледана до 28 август в София. Експозицията се организира от отдел "Култура, археология и културно наследство" на община Пловдив и е по повод 110 години..

публикувано на 25.08.24 в 10:05