Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

4 нощни автобусни линии ще работят по празниците в столицата

Снимка: Фейсбук - Център заградска мобилност

Нощните линии на столичния транспорт с номера 3 и 4  тръгват отново. С тях на интервал 1 час в София работят всяка нощ, включително и в празничните, 4 линии, съобщават от Центъра за градска мобилност. Линия № 3 от "Овча купел" през "Метростанция Хаджи Димитър" отива до квартал "Левски Г". Линия №4 ще се движи от комплекс „Гоце Делчев“ до квартал „Дружба“ 2.  Автобусни линии N3 и N4 ще спират на всички съществуващи трамвайни, автобусни и  тролейбусни спирки по маршрутите. По линиите важат всички видове превозни документи в София или ношен билет от 2 лв. Линия №1 свързва кварталите "Люлин" и "Младост", а линия № 2 "Студентски град" и квартал "Обеля". Общата спирка на всички линии е на пл. "Александър I-ви". Предстои намаляване на интервалите на движение и пускане на линия №5 до летището и нощен трамвай по линия №5 от Съдебна палата до „Княжево“.  



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Подкрепете своя фаворит за "Будител на годината"

"Кой е Вашият будител на 2024 г.?" С този въпрос Българското национално радио се обърна към аудиторията. От посочените личности, заслужаващи званието "будител" жури в състав: проф. Огнян Герджиков, д-р Румен Манов, Светослав Иванов, Даниел..

публикувано на 01.10.24 в 14:25

Половината младежи имат парични проблеми, ¼ се боят от неуспех в кариерата

Половината от младите хора в България с месечен доход над 2000 лв се боят от финансови проблеми, показва представително изследване на агенция "Тренд". "Младите хора в България - ментални рискове, предизвикателства и перспективи“ е темата на..

публикувано на 01.10.24 в 14:16

89 българи бяха евакуирани от Ливан с правителствения самолет, очаква се нов полет

Първата част от желаещите да се евакуират от Ливан наши сънародници вече са в България. Те пристигнаха на Летище София с правителствения самолет "Еърбъс" в понеделник вечерта. В първата група, която наброява 89 души , са основно семейства, майки с деца..

публикувано на 01.10.24 в 09:34