Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Става ясен Спортист №1 на България за 2023 г.

Снимка: БАСЖ

На 4 януари ще стане ясно кои са имената във финалната десетка на 66-ата анкета "Спортист на годината" и кой ще е №1 на България за 2023 г. Призьорите ще бъдат наградени на специално събитие тази вечер в София от Българската асоциация на спортните журналисти.

За определянето на Спортист №1 на България вота си дадоха 107 спортни журналисти, представители на 43 електронни и печатни медии, които избираха сред 69 действащи български спортисти.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България е осмата най-добра страна за инвестиране в недвижими имоти в Европа

Страната ни е осмото най-добро място за инвестиране в недвижими имоти в Европа, става ясно от проучване на британската компания 1st Move International. Според изследването годишната брутна доходност от наеми у нас възлиза на 4,65%. Същевременно..

публикувано на 12.10.24 в 13:09

Шест пъти повече сигнали за онлайн престъпления над деца

Над шест пъти повече сигнали за онлайн престъпления над деца в сравнение с м.г. са постъпили в Националния център за безопасен интернет, съобщи за БНР Антоанета Василева от организацията. Деветдесет и девет процента от оплакванията се отнасят до..

публикувано на 12.10.24 в 11:53
Валентин Мундров

Изтеклият срок на машините за гласуване няма да повлияе на вота

Изтеклите гаранции на машините за гласуване няма да създадат проблем на предстоящите парламентарни избори, увери пред Нова тв служебният министър на електронното управление Валентин Мундров. По думите му, изтеклият срок на годност на машините не..

публикувано на 12.10.24 в 10:24