Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови хоризонти пред младежките организации в Източна Европа

Снимка: Асоциация за развитие на българския спорт

Второто издание на проекта "Академия за младежки работници 2.0" разшири обхвата на инициативата, като насочи вниманието към развитието на младежките организации в Полша, България, Гърция и Македония. Академията е съфинансирана по програма Еразъм+ на Европейския съюз, като обучението е разпределено в осем тематични модула. 


Сред тях са ангажиране на гражданите, ефективна комуникация, новаторски маркетинг, използване на социални медии, информационни и комуникационни технологии, стратегии за набиране на средства и др..

Като подчертава своята ангажираност към непрекъснатото развитие на младежките инициативи в региона, Академията за младежки работници 2.0 създава мрежа от занимателни и образователни събития, насочени към младите хора


На заключителната си конференция през декември 2023 в Полша, проектът успешно представи резултатите от своята работа и продължава да вдъхновява младежките лидери за активно участие в обществото. Разработените в  рамките на няколко години инструменти за устойчивост на младежките организации са налични за свободно ползване на сайта на инициативата.

Снимките са предоставени от "Асоциация за развитие на българския спорт" 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Делян Пеевски

Делян Пеевски: Въпросът дали Доган и Пеевски не са заедно не стои на дневен ред

“ Противопоставяне Доган-Пеевски няма и не може да има ”, заявява съпредседателят на ДПС Делян Пеевски в изявление, разпространено от пресцентъра на партията. Той добавя обаче, че тема и конфликт има – “ Темата е Пеевски-дерибеите. Дерибеите,..

публикувано на 07.07.24 в 17:26

Въздушната линейка изпълни първата си успешна мисия в планината

Хеликоптерът за спешна медицинска помощ осъществи първата си акция в планински условия, съобщи служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков. Първа мисия по въздуха на Центъра за спешна медицинска помощ След сигнал, подаден от Планинската..

публикувано на 07.07.24 в 17:20
 Евтим Милошев

Увеличение от 20% на заплатите в туристическия сектор

20-процентов ръст на възнагражденията на хората, заети в летния туристически сезон, отчете служебният министър на туризма Евтим Милошев. Пред БНР той заяви, че недостигът на работна ръка в бранша не се дължи единствено на заплащането, което, по..

публикувано на 07.07.24 в 15:09