Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови хоризонти пред младежките организации в Източна Европа

Снимка: Асоциация за развитие на българския спорт

Второто издание на проекта "Академия за младежки работници 2.0" разшири обхвата на инициативата, като насочи вниманието към развитието на младежките организации в Полша, България, Гърция и Македония. Академията е съфинансирана по програма Еразъм+ на Европейския съюз, като обучението е разпределено в осем тематични модула. 


Сред тях са ангажиране на гражданите, ефективна комуникация, новаторски маркетинг, използване на социални медии, информационни и комуникационни технологии, стратегии за набиране на средства и др..

Като подчертава своята ангажираност към непрекъснатото развитие на младежките инициативи в региона, Академията за младежки работници 2.0 създава мрежа от занимателни и образователни събития, насочени към младите хора


На заключителната си конференция през декември 2023 в Полша, проектът успешно представи резултатите от своята работа и продължава да вдъхновява младежките лидери за активно участие в обществото. Разработените в  рамките на няколко години инструменти за устойчивост на младежките организации са налични за свободно ползване на сайта на инициативата.

Снимките са предоставени от "Асоциация за развитие на българския спорт" 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Румен Радев поздрави Гордана Силяновска-Давкова по случай националния празник на РСМ

Държавният глава Румен Радев поздрави президента и гражданите на Република Северна Македония по случай празника на страната Илинден – Ден на републиката. “Саможертвата на героите от Илинденско-Преображенското въстание носи паметта през..

публикувано на 02.08.24 в 13:10

Наводненията - обилни валежи, небрежност или активна човешка дейност?

Близо година след наводненията в крайморската Община Царево , които отнеха живота на четирима души, причините за бедствието още се изясняват. Според независимия анализ, в рамките на инициативата "Зелени закони" , на инж. Тома Белев, бивш..

публикувано на 02.08.24 в 12:05

По съседски: Събития с балкански адрес

Сърбия отчита спад на мигрантите и затваря бежански центрове Комисарят по въпросите на бежанците и миграцията на Сърбия Наташа Станисавлевич съобщи, че броят на мигрантите в страната е намалял с 80% и е решено временно да се затворят 7..

публикувано на 02.08.24 в 10:50