Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заупокойна молитва и водосвет за здраве в параклиса на БНР

Снимка: Ани Петрова

Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва и водосвет за здраве в параклиса “Свети Йоан Златоуст” на Българското национално радио. По този начин завърши отбелязването на 89-ата годишнина на медиата.


Споменахме имената на тези колеги, които, за съжаление, ни напуснаха през изминалата година и гледаме с надежда към бъдещето и към 90-ия си юбилей”, каза в ефира на БНР генералният директор Милен Митев. Той добави, че любовта към работата създава уникален дух в радиото, “който се стремим да запазим”.


Епископ Поликарп пожела дните на всички да бъдат изпълнени с вяра, надежда, любов, радост, добродетели. “Защото това е потребно на днешния свят, да бъде заразително за всички – добротата, човечността, вярата в Бога и израстването в добродетелния живот”, заключи той.

Още за 89-ата годишнина на БНР:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Седмицата започва с жълт код за горещо време в 21-а области на страната

В понеделник  ще е слънчево. След обяд над Северна България, към вечерта над централната и на североизточната част на страната ще се заоблачава и на места ще има кратки валежи. Има условия за градушки. Минималните температури ще са между 17 и 21°, в..

публикувано на 28.07.24 в 17:11

Кметовете на Тутракан и Олтеница договарят бъдещата фериботна връзка

Очаква се скоро да започне изграждането на фериботна връзка между Тутракан и отсрещния румънски град Олтеница, съобщи във Фейсбук кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов, след среща с румънския си колега Михайца Бащея. Двамата са уточнили..

публикувано на 28.07.24 в 17:03
Служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов (в центъра) дава брифинг в село Гара Елин Пелин за взривовете в складовете за пиротехнически средства - 28 юли 2024 г.

Заради пожар в минно поле на границата с Гърция се чака самолетна помощ от ЕС

България е задвижила механизма за гражданска защита на ЕС и иска самолет за гасене на пожара на българо-гръцката граница, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов. За съжаление, пожарът в планината Славянка навлиза в част от българската територия и то..

публикувано на 28.07.24 в 16:32