Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заупокойна молитва и водосвет за здраве в параклиса на БНР

Снимка: Ани Петрова

Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва и водосвет за здраве в параклиса “Свети Йоан Златоуст” на Българското национално радио. По този начин завърши отбелязването на 89-ата годишнина на медиата.


Споменахме имената на тези колеги, които, за съжаление, ни напуснаха през изминалата година и гледаме с надежда към бъдещето и към 90-ия си юбилей”, каза в ефира на БНР генералният директор Милен Митев. Той добави, че любовта към работата създава уникален дух в радиото, “който се стремим да запазим”.


Епископ Поликарп пожела дните на всички да бъдат изпълнени с вяра, надежда, любов, радост, добродетели. “Защото това е потребно на днешния свят, да бъде заразително за всички – добротата, човечността, вярата в Бога и израстването в добродетелния живот”, заключи той.

Още за 89-ата годишнина на БНР:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Находка ни връща във времето, когато праисторически животни са населявали Родопите

Зъб от пещерен лъв е открит при разкопки в пещерното обиталище “Чая” край Чепеларе, съобщи Марин Господинов, директор на местния Музей на родопския карст. По думите му, това е изключително ценна и рядка находка за страната ни, а за Родопите –..

публикувано на 01.09.24 в 15:17

Няма ръст на чуждестранни туристи по Южното Черноморие

Броят на чуждестранните туристи, посетили южното ни Черноморие през летния сезон, е същият като през м.г., показват данните на Бургаското летище. 1,2 млн. чужденци са избрали през това лято нашите плажове – далеч по-малко от регистрираните през 2019 г...

публикувано на 01.09.24 в 10:52

Родопският град Маджарово е домакин на Фестивал на лешояда

Игри, прожекции на филми, наблюдение на птици и концерти на открито са само част от проявите в рамките на Седмото издание на Фестивала на лешояда, който ще се проведе от 6 до 8-ми септември в град Маджарово. Празникът ще отбележи Международния ден..

публикувано на 01.09.24 в 09:25