Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Посолството в Дъблин организира консултации по трудови и социални въпроси

Снимка: Посолство на България в Ирландия

Информационен ден за български граждани по въпроси, свързани с трудови и социални права, организира Службата по трудови и социални въпроси на Министерството на труда и социалната политика към Посолството на България в Ирландия. 
Събитието ще се проведе на 9 март, събота от 10:00 до 16:00 в сградата на Посолството на България в Дъблин на адрес: 22 Burlington Rd, Dublin 4, D04 N9C1. 


Българските граждани ще могат да получат информация и индивидуална консултация по въпроси, свързани с упражняването на трудовите и социалните им права. Ще имат възможност да зададат своите въпроси на екип от експерти по трудово и осигурително право от България и Ирландия.

В информационната сесия ще вземат участие експерти от Министерството на труда и социалната политика, Европейския орган по труда, Националния осигурителен институт и др.

Желателно е всеки, който има конкретен проблем и желае да бъде обсъден, да предостави повече информация за него на social@bulgarianembassy.org.uk, за да могат експертите от НОИ и ирландските компетентни институции да извършат нужната проверка и да подготвят предварително отговор.
Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пианистката Диляна Христова – заслужено влюбена в живота

Чаша черно кафе, купичка малини и шоколад, комбинирани с гледка, която спира дъха. Звучи успокояващо и мечтано, нали? Пианистката Диляна Христова от години търси и намира подобни места както у нас, така и в чужбина, в които е в мир със себе си, може да..

публикувано на 13.04.24 в 09:10

"Вити Гайтани" представят фолклорен спектакъл в Монреал

Клуб за народни танци "Вити Гайтани" ще представи днес от 19.00 ч. местно време в Монреал, Канада, танцовия спектакъл „Да съхраним българското“. Събитието, което ще се проведе на адрес 1191 rue Sauvé, Montréal, QC, H2C1Z8 , се организира със..

публикувано на 13.04.24 в 07:10

Ден на отворените врати в Българското училище "Св. св. Кирил и Методий" във Виена

Ден на отворените врати обяви за 13 април от 10:30 до 12:30 ч. местно време Българо-австрийското училище "Св. св. Кирил и Методий" във Виена.  Програмата предвижда демонстрационни учебни часове, които ще дадат възможност на родителите на..

публикувано на 12.04.24 в 15:09