Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

Снимка: facebook.com/lostinhillsfest

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS.

Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени.

Публиката ще се наслади на очарователните ритми на Eli Rojas, произхождащи от Ибиса, на италианския афро хаус виртуоз Simone Vitullo, Bubba Brothers от Португалия, Fantoo от Унгария, талантливия французин Fred Lenix и други чуждестранни гости, както и на съзвездие от български артисти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Изпълнители от 18 държави на сцената на "Банско джаз фестивал"

От 3 до 10 август Банско за 27-ми път ще бъде джаз. Банско джаз фестивал ще превърне площади, улици, паркове и заведения в планинското градче в огромна жива сцена. Богатата програма включва 135 изпълнители от 18 държави, 24 концерта – по три на..

публикувано на 02.08.24 в 10:15

Деветият фестивал “Опера на върховете” в Белоградчик ще почете Джакомо Пучини

Сред мащабните природни декори на Белоградчишките скали от днес до 18 август ще се състои деветото издание на фестивала “Опера на върховете”. Празникът за меломаните е организиран от Софийската опера и балет. Фестивалът ще бъде открит с операта..

публикувано на 02.08.24 в 08:55
Костадин Кисьов от Смолян

Звукът на гайдата ще се носи над Илинденските поляни по случай събора в село Гела

Петнайсетчасова програма с автентична родопска музика ще озвучи Илинденските поляни по случай традиционния събор в село Гела от днес до неделя. Очаква се гайдарското надсвирване, алеята на занаятите и конкурсът за най-дълго музициране на..

публикувано на 02.08.24 в 08:05