Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Като птиците"

Снимка: FandangoBG Official

Лятото е сезонът, в който се провеждат най-много и разнообразни фестивали. Един от тях започва днес, 23 август, в Севлиево. Там от 2017 г. крепостта "Хоталич" се превръща в сцена, на която се изявяват родни рок групи. Тази година откриването ще бъде с Керана и космонавтите, "Конкурент", "Фанданго" и Мери бойс бенд. Както вече повелява традицията, вторият фестивален ден започва със севлиевска група – на 24 август това ще е Pretty Angelic, след което идва ред на Team Dream, Caliberty и Милена и "Кикимора".

Оставаме с музиката на една от тези групи – "Фанданго", която преди месеци издаде своя четвърти албум. Слушаме песента, дала име на албума "Като птиците".

Редактор: Диляна Трачева




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Моменти"

С песента "Моменти" се пренасяме на морския бряг с Никола и Линда, които пеят за своите истински моменти. Никола Димитров е автор на текста и речитатива, базирани на атмосферата през летните месеци на българското черноморско крайбрежие...

публикувано на 22.08.24 в 10:15

"Ти"

Deep Zone Project продължават линията, в която правят нов прочит на популярни песни от български автори и изпълнители. Това лято представят една от най-любимите родни песни - "Ти" , изпята оригинално от Нина Николина, вече в нова версия на  Dian..

публикувано на 21.08.24 в 10:15

Софийската филхармония гостува на престижния музикален фестивал в Любляна

С музиката на Джон Уилямс Софийската филхармония и Националният филхармоничен хор гостуват на престижния музикален фестивал в Любляна на 22 август. Българските музиканти ще свирят под палката на маестро Найден Тодоров, който неведнъж е признавал, че  е..

публикувано на 20.08.24 в 17:02