Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ново сърце (акустична версия)"

Снимка: YouTube /Lubo Kirov

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax, певецът даде старт на своето национално турне ("Ново турне 2024"). Турнето на Любо преминава през седем български града, където звездата ще представи както всички песни от новия си албум, така и своите най-големи хитове. Безспорно като хит вече се наложи и песента, дала име на най-новия му албум – "Ново сърце". За да подчертае важната ѝ роля, Любо Киров представи и видео към акустичната версия на първия сингъл от албума, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Соня Йончева спечели приза “Музикант на годината 2023”

Световноизвестната оперна певица Соня Йончева беше избрана за “Музикант на годината 2023” в националната анкета на предаването за класическа музика “Алегро виваче” на програма “Хоризонт” на Българското национално радио. Тя не успя да пристигне за..

публикувано на 01.06.24 в 09:11

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15

За 55-и път БНР награждава победителите в конкурса за българска песен "Пролет"

Конкурсът за нова българска песен "Пролет" на БНР се проведе за 55-и път. От създаването си през 1970 г., музикалният форум без прекъсване ежегодно стимулира родните автори и изпълнители да създават нова музика. Наградите, които дава конкурсът, са..

публикувано на 30.05.24 в 10:15