Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ново сърце (акустична версия)"

Снимка: YouTube /Lubo Kirov

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax, певецът даде старт на своето национално турне ("Ново турне 2024"). Турнето на Любо преминава през седем български града, където звездата ще представи както всички песни от новия си албум, така и своите най-големи хитове. Безспорно като хит вече се наложи и песента, дала име на най-новия му албум – "Ново сърце". За да подчертае важната ѝ роля, Любо Киров представи и видео към акустичната версия на първия сингъл от албума, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Приятели"

Преди повече от 40 години една песен се превърна в символ на приятелството. Но и днес тя звучи свежо и носи топлината на споделените положителни емоции - смях, радост, щастие... "Приятели" е един от първите хитове на вокалната формация Тоника СВ –..

публикувано на 15.07.24 в 10:15

"Песен моя, обич моя"

Композиторът Йосиф Цанков, творил от началото на 30-те години на ХХ век до 1971 г., неслучайно е наричан Патриарх на българската музика. Оставил е над 500 творби – оперети, танга, шлагери, музика към филми, с които десетилетия наред неминуемо е..

публикувано на 12.07.24 в 10:15
Лили Иванова

"Детелини"

Лили Иванова е безспорната прима на българската музика. Освен талант, дисциплина и отдаденост, зад десетилетията на върха стои и нейният избор на най-добрите музиканти, с които певицата е работила през годините.  Една от емблематичните ѝ песни –..

публикувано на 09.07.24 в 10:15