Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" се изправя в Шампионска лига срещу "Динамо" (Минск)

Снимка: ludogorets.com

"Лудогорец" загуби реванша с 0:1 при гостуването на грузинския "Динамо" (Батуми), но успя да се класира за втория квалификационен кръг на Шампионска лига с общ резултат 3:2. Българите спечелиха първия мач преди седмица в Разград с 3:1 и бяха смятани за фаворит в реванша, но срещнаха очаквано голяма съпротива от шампиона на Грузия на "Батуми Арена". 

Грузинците започнаха мача вихрено, отбелязвайки гол още в 3-ата минута и удряйки греда. Още един техен гол бе отменен след намеса на ВАР за нарушение. Вратарят на Лудогорец, Серджио Падт, направи няколко ключови спасявания. В последните секунди разочаровани фенове замеряха вратаря на "Лудогорец" с различни предмети. Във втория кръг "Лудогорец" очаква шампиона на Беларус "Динамо" (Минск), който елиминира арменския "Пюник" с общ резултат 1:0. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

11 спортисти представят България на Европейските игри за трансплантирани в Лисабон

На 21 юли в Лисабон се открива Европейският шампионат за трансплантирани и диализирани. До 27 юли представители от 28 държави ще празнуват победата на живота над смъртта, защото едно "да" може да спаси до осем човешки живота. Общо 15 са дисциплините,..

публикувано на 18.07.24 в 13:28

Президентът награди еврошампионките от Брюксел по волейбол

Държавният глава Румен Радев удостои с Почетен плакет на президента националния отбор на България по волейбол за жени до 18 години. Отличието е за изключителни заслуги в развитието на българския спорт и извоюваното първо място на Европейското първенство..

публикувано на 17.07.24 в 11:46
Стилияна Николова

Българските гимнастички спечелиха още пет медала на Световната купа в Румъния

Победителката в многобоя на Световната Чалъндж купа по художествена гимнастика в румънския град Клуж-Напока Стилияна Николова прибави още три медала от финалите на отделните уреди. Тя завоюва сребърни медали на обръч, топка и бухалки. Другата българка..

публикувано на 14.07.24 в 17:13