Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" се изправя в Шампионска лига срещу "Динамо" (Минск)

Снимка: ludogorets.com

"Лудогорец" загуби реванша с 0:1 при гостуването на грузинския "Динамо" (Батуми), но успя да се класира за втория квалификационен кръг на Шампионска лига с общ резултат 3:2. Българите спечелиха първия мач преди седмица в Разград с 3:1 и бяха смятани за фаворит в реванша, но срещнаха очаквано голяма съпротива от шампиона на Грузия на "Батуми Арена". 

Грузинците започнаха мача вихрено, отбелязвайки гол още в 3-ата минута и удряйки греда. Още един техен гол бе отменен след намеса на ВАР за нарушение. Вратарят на Лудогорец, Серджио Падт, направи няколко ключови спасявания. В последните секунди разочаровани фенове замеряха вратаря на "Лудогорец" с различни предмети. Във втория кръг "Лудогорец" очаква шампиона на Беларус "Динамо" (Минск), който елиминира арменския "Пюник" с общ резултат 1:0. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Стилияна Николова

Триумф за българските гимнастички в навечерието на Париж 2024

Българските гимнастички, които ще представляват страната ни на олимпийските игри, завоюваха златните медали в многобоя и в индивидуалната надпревара, и при ансамблите в последната си Световна купа преди Париж. В румънския град Клуж-Напока..

публикувано на 14.07.24 в 09:10

Национален велотур “Момчиловци” сред красотата на Родопите

Над сто колоездачи от цялата страна ще участват днес в четвъртото издание на националния велотур “Момчиловци”, съобщи кметът на родопското село Сийка Суркова. Велосипедният тур няма състезателен характер, а целта му е да бъде популяризирана красотата..

публикувано на 14.07.24 в 06:00
Стилияна Николова

Стилияна Николова оглави временното класиране на Световната Чалъндж купа в Клуж-Напока

Абсолютната европейска шампионка Стилияна Николова поведе в класирането на Световната Чалъндж купа по художествена гимнастика в румънския град Клуж-Напока. В първия ден от състезанието тя постигна най-високите резултати на обръч и топка, оставяйки..

публикувано на 13.07.24 в 08:57