Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, но има отменени и забавени полети

Снимка: БТА

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, който възпрепятства компании от цял свят, съобщиха за БТА от пресцентъра на столичния аеропорт. 

От там уточниха, че дори да има отменени или закъснели полети, те ще бъдат заради други засегнати летища или авиокомпании.  Компания "Райънеър" предупреди за смущения в трафика в петък заради глобалния ИТ срив, на 19 юли полетът Берлин – София бе отменен. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Учители по български език от девет държави – на практикум у нас

Практикум на тема "Учителят зад граница между „възрожденските“ предизвикателства и методическите решения" събра в къщата-музей "Христо Г. Данов" в Пловдив преподаватели по български език и литература от България, Ирландия, Великобритания, Румъния,..

публикувано на 18.07.24 в 19:42

Комисията по бюджет и финанси задължи служебното правителство да осигури нужната помощ за пострадалите от пожарите

Парламентарната комисия по бюджет и финанси прие решение, с което задължава Министерски съвет незабавно да предприеме необходимите действия за осигуряване на средства от бюджета за подпомагане на пострадалите от пожарите лица, предаде БТА. Министерски съвет..

публикувано на 18.07.24 в 18:16

БЧК оказва подкрепа на пострадалите от пожарите

В засегнатите от пожарите населени места екипи на БЧК оказват подкрепа на пострадалите, предаде БТА. Доброволци и служители на БЧК-Ямбол са в с. Воден, където подпомагат дейностите на специализираните екипи на РД "Пожарна безопасност и защита на..

публикувано на 18.07.24 в 16:27