Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, но има отменени и забавени полети

Снимка: БТА

Летище "София" не е засегнато от глобалния IT срив, който възпрепятства компании от цял свят, съобщиха за БТА от пресцентъра на столичния аеропорт. 

От там уточниха, че дори да има отменени или закъснели полети, те ще бъдат заради други засегнати летища или авиокомпании.  Компания "Райънеър" предупреди за смущения в трафика в петък заради глобалния ИТ срив, на 19 юли полетът Берлин – София бе отменен. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 9

В деветия брой на предаването, с водещ - Красимир Мартинов, говорим за българските училища и българския език зад граница: Предизвикателствата пред българските училища зад граница – говори доц.д-р Адриана Любенова, Пловдивски университет,..

публикувано на 18.07.24 в 12:28

Турция ще продължи да подпомага България в борбата срещу пожарите

Турция ще продължи да оказва на българския народ необходимата подкрепа в отговор на бедствието с пожарите в страната. Това заяви Дирекцията по комуникациите на турското президентство в съобщение, цитирано от БТА. Дирекцията уведомява, че Турция, в..

публикувано на 18.07.24 в 11:59

Главното мюфтийство призова мюсюлманите да се молят за дъжд и да помагат в борбата срещу пожарите

Мюсюлманското изповедание в България призова своите служители, имамите и вярващите да се включат в гасенето на пожарите, които бушуват из страната и да подадат ръка на бедстващите. След Петъчния намаз в джамиите ще се състои и специална лекция (хутбе),..

публикувано на 18.07.24 в 11:17