Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сънародникът ни Ивайло Иванов е първи рефер на четвъртфиналите по волейбол в Париж

Снимка: БТА - архив

Още в първия ден на елиминациите на волейболния турнир на Олимпиадата в Париж, най-добрият български съдия Ивайло Иванов ще бъде първи рефер на мъжкия четвъртфинален двубой Италия – Япония.

На Игрите във френската столица организаторите гласуват доверие на Иванов в пети пореден ден. През тази година българинът се наложи като един от водещите арбитри в света. По-рано беше съдия на срещите Нидерландия - Доминиканска република при жените,  Япония - САЩ и Франция - Канада при мъжете, и женските двубои Франция - Китай, Полша - Египет и Бразилия - Кения.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Участници от седем страни ще плуват в международния маратон “Галата – Варна”

Над 220 души от седем държави ще участват в 84-тото издание на Международния плувен маратон “Галата – Варна”. Ще бъдат представени България, Русия, Украйна, Великобритания, Германия, Дания и Турция. Трасето на маратона очертава линията по море от нос..

публикувано на 04.08.24 в 06:00
Десислава Ангелова

Десислава Ангелова завоюва шесто място на скиф на олимпиадата в Париж

Десислава Ангелова завърши на шесто място на скиф в турнира по гребане на олимпийските игри в Париж. Дебютантката в най-високия спортен форум преодоля дистанцията от 2 хил. метра за 7:33.19 минути. Тя е първата българка на олимпийски финал в..

публикувано на 03.08.24 в 12:18

Остра реакция на БОК срещу участието на боксьорки, не издържали теста за пол

Българският олимпийски комитет излезе с остра позиция срещу участието в Олимпиадата в Париж на две боксьорки, не издържали теста за пол. "Българският олимпийски комитет /БОК/ за пореден път повдига въпроса за стриктното спазване на..

публикувано на 02.08.24 в 14:08