Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Протест срещу използването на вътрешното министерство за политически цели

Снимка: БТА

Униформени и цивилни служители на вътрешното министерство протестираха до парламента в защита на служебния министър Калин Стоянов. "След всяка смяна започват преназначения и става страшно. На всекиго от нас омръзна да се използват полицаите, и не е вярно, че полицията не си е свършила работа по време на изборите", каза Лъчезар Колев от "Охранителна полиция". По закон служителите нямат право на протест, предава БТА.
Калин Стоянов
При идването на министър Калин  Стоянов, полицаите включиха сирените на своите автомобили. "Станахме свидетели как се търси ала-бала министър, който да им върне около 300 000 загубени гласа. Вчера видяхме и разбрахме как някои от тези политици започнаха да обясняват какво са имали предвид. Според тях на последните избори били купени 35 000 гласа. Искам да ги попитам как достигнаха до тази цифра", запита Стоянов. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Калин Стоянов

Горица Грънчарова-Кожарева е подложена на брутален натиск да не бъда министър

“ Останах с усещането, че бъдещият служебен премиер е подложен на огромен, дори, бих казал, брутален политически натиск относно това аз да не бъда в кабинета на предстоящото служебно правителство .” Този коментар направи служебният вътрешен министър..

публикувано на 10.08.24 в 15:45
Илияна Йотова

Новият служебен кабинет не е на президента

Вицепрезидентът Илияна Йотова прогнозира, че и към новото служебно правителство ще бъдат отправени обвинения в политическа употреба. Го рица Грънчарова-Кожарева е новият служебен премиер “ Този служебен кабинет не е на президента. Време е да се..

публикувано на 10.08.24 в 10:27
Горица Грънчарова–Кожарева

Горица Грънчарова-Кожарева започва разговори за състава на служебния кабинет

Заместник-председателят на Сметната палата Горица Грънчарова-Кожарева, която в петък, 9 август, получи от президента Румен Радев мандат за съставяне на служебен кабинет, започва от днес разговори за неговия състав. Горица Грънчарова-Кожарева е..

публикувано на 10.08.24 в 06:50