Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млади дарования от Благоевград ще пеят рок в Босилеград

Снимка: Presto Music School

Рок концерт с участието на ученици от музикалната школа "Престо“ (Presto Music School) – Благоевград, ще се проведе в сряда вечер, 14 август, в центъра на Босилеград, пред сградата на Пощата, от 19:30 часа. Събитието е организирано от Сдружение "ГЛАС" - Босилеград, благодарение на средствата, събрани от последната благотворителна коледна акция. 

Организаторите на концерта, който се провежда по повод Международния ден на младостта (12 август), се надяват тази вечер да бъде един общ празник на рокендрола. Желанието им е от догодина това събитие да се превърне в едно традиционно рок събиране на подрастващи, млади и талантливи рокаджии от България, Сърбия и Северна Македония.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В Тараклия обучават българските младежи да разпознават фалшивите новини

В центъра "Васил Левски" в Тараклия се провежда курс за младежи за борба с дезинформацията и фалшивите новини. Целта е да се развият умения за проверка на факти и да се повиши осведомеността на българската младеж от район Тараклия за перспективите в..

публикувано на 21.08.24 в 11:32

В село Свирачи ще има събор на потомците на малоазийските българи

С тридневен събор жителите и гостите на ивайловградското село Свирачи ще отбележат 110 години от завръщането на малоазийските българи. Събитието се провежда през 5 години, съобщи за Радио Стара Загора ръководителката на местната фолклорна група Тянка..

публикувано на 21.08.24 в 11:29

Изложба представя "Древните съкровища на България“ в Стокхолм

Документалната изложба "Древните съкровища на България" - част от програмата "Пътуващи експозиции" на Държавния културен институт към министъра на външните работи, е изложена на оградата на посолството на България в Стокхолм. Партньори на проекта на ДКИ..

публикувано на 20.08.24 в 14:11