Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волейболистите ни под 20 г. триумфираха на Балканиадата

Снимка: БТА

Българският национален отбор спечели титлата на Балканското първенство по волейбол за мъже под 20 години, което се проведе във Върнячка баня, Сърбия.

На финала българските състезатели победиха тима на домакините с резултат 3:1 (25:17, 22:25, 25:23, 25:21). Възпитаниците на Мирослав Живков не допуснаха загуба в турнира, а в последния двубой дадоха един-единствен гейм на съперник по време на Балканиадата.

Състезанието във Върнячка баня беше подготовка за предстоящото европейското първенство в Сърбия и Гърция.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Десислава Ангелова

Десислава Ангелова завоюва шесто място на скиф на олимпиадата в Париж

Десислава Ангелова завърши на шесто място на скиф в турнира по гребане на олимпийските игри в Париж. Дебютантката в най-високия спортен форум преодоля дистанцията от 2 хил. метра за 7:33.19 минути. Тя е първата българка на олимпийски финал в..

публикувано на 03.08.24 в 12:18

Остра реакция на БОК срещу участието на боксьорки, не издържали теста за пол

Българският олимпийски комитет излезе с остра позиция срещу участието в Олимпиадата в Париж на две боксьорки, не издържали теста за пол. "Българският олимпийски комитет /БОК/ за пореден път повдига въпроса за стриктното спазване на..

публикувано на 02.08.24 в 14:08

Станимира Петрова остана без олимпийски медал в бокса

Световната и двукратна европейска шампионка в бокса Станимира Петрова не успя да достигне до полуфиналите на олимпийските игри в Париж, което щеше да й гарантира минимум спечелването на бронзов медал. В оспорван двубой с китайката Юан Чан..

публикувано на 01.08.24 в 16:49