Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Седем души в тежко състояние след сблъсък на автомобил и микробус

Снимка: БТА

Лекари се борят за живота на седем души, сред които четири деца, пострадали в тежка катастрофа на пътя Ямбол – Сливен снощи около 1,30 ч. Тогава челно се сблъскаха автомобил и микробус с осем пътници и на място загина 49 годишният шофьор на леката кола.

В сливенската болница се извършват серия от операции на две 12-годишни деца. Друго дете е прието в отделението по реанимация. Тежко е и състоянието на 23 годишния шофьор на буса, съобщи зам.-директорът на болницата д-р Хрисант Хрисантов.

В ямболската болница в тежко състояние и с опасност за живота остават 16-годишно момиче и 28 годишна жена, а друга е транспортирана в Пловдив, каза зам.-директорът на лечебното заведение д-р Валентин Вълчев.

Не е ясно как се е стигнало до тежкия инцидент. Според една от версиите водачът на лекия автомобил е заспал зад волана.  

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Излекувани керкенези и мишелови полетяха на свобода

Десет керкенеза и два обикновени мишелова бяха пуснати на свобода в близост до Кремиковския манастир. “ Освободихме излекувани птици или излюпени от двойки, които не могат да продължат живота си сред природата ”, каза Христина Клисурова от..

публикувано на 17.08.24 в 17:05

Започва българо-американската летателна тренировка “Тракийско лято”

От днес до 29 август на територията на страната ни се провежда ежегодната съвместна българо-американска летателна тренировка “Тракийско лято”. Целта е да се повишат способностите и оперативната съвместимост на летателните екипажи от..

публикувано на 17.08.24 в 11:49

Престрелка с българи на остров Халкидики

В ранните часове в известен плажен бар на гръцкия остров Халкидики е имало кървав бой и стрелба, при които са ранени трима българи. Според гръцките медии единият от мъжете е тежко ранен в гърдите с огнестрелно оръжие, а другите са получили..

публикувано на 17.08.24 в 10:46