Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кирил Петков отрече евентуално разцепление в коалицията ПП-ДБ

Кирил Петков
Снимка: БТА

Мили мои медийни бухалки, платени анализатори, корумпирани души, умрели от страх, няма как да ви се сбъдне тази мечта за разделение в нашите редици.” С това обръщение във фейсбук страницата си съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков отрече евентуално разцепление в коалицията ПП-ДБ.

Когато всички медии, близки до Делян Пеевски, прокламират разцепление в нашите редици, когато всички наши политически опоненти мечтаят демократичната общност да не е единна, когато всички корумпирани играчи стискат палци да им се размине, е, точно тогава ще ги разочароваме”, заявява още политикът. Той изтъква, че заедно с партньорите си са по-силни, както и че не междупартийни различия, а реални решения трябват на избирателите и на всички българи.

Според Кирил Петков гласоподавателите очакват след изборите да има редовно правителство, заплатите и пенсиите да се качват по-бързо от цените, да се повиши качеството на образованието и на здравеопазването, справяне с проблема с безводието, постигане на справедливост.

Преди два дни Националният съвет на партия “Да, България” – част от коалицията ПП-ДБ, възложи на Изпълнителния съвет да проведе още един кръг разговори с партньорите си и след това да реши под каква форма да участва на предстоящите избори.  


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Корнелия Нинова

БСП изключи лидера си в оставка Корнелия Нинова

Националният съвет на БСП изключи лидера в оставка Корнелия Нинова заедно с още трима досегашни членове на партията - Георги Свиленски, Иван Ченчев и Крум Дончев. Решението е взето със 105 гласа “за”, 16 “против” и 4 “въздържали се”...

публикувано на 01.09.24 в 16:27

Двете крила на ДПС в съревнование пред ЦИК кой да регистрира листите на партията

Привърженици на ДПС на Делян Пеевски и на ДПС на почетния председател Ахмед Доган чакат ред пред Централната избирателна комисия, за да регистрират партийните листи за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври т.г., информира БГНЕС. “..

публикувано на 01.09.24 в 13:18

Симпатизанти на лидера в оставка Корнелия Нинова протестират пред централата на БСП

Около 50 привърженици на Корнелия Нинова, която подаде оставка като лидер на БСП след лошото представяне на партията на последните парламентарни избори, се събраха пред партийната централа преди началото на днешния Национален съвет. Протестиращите..

публикувано на 01.09.24 в 11:44