Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три български общини се включват в международното туристическо изложение в Париж

Българският щанд на International French Travel Market (IFTM) Top Resa 2023.
Снимка: Министерство на туризма, архив

Поморие, Варна и София ще представят страната ни на българския щанд по време на международното туристическо изложение International French Travel Market (IFTM) TopResa 2024, с още пет туристически фирми. Българското участие на форума, който ще се проведе от 17 до 19 септември във френската столица Париж, се организира за поредна от година Министерство на туризма.Площта на българския представителен щанд ще е двойно по-голяма от тази през 2023-а, в резултат на трайния интерес към изложението от страна на сектора в България и регистрираните посетители на щанда. 

На 85,50 кв.м българският щанд ще запознае посетителите с възможностите за културно-познавателен, градски, приключенски/спортен, екологичен, медицински, спа и уелнес туризъм в България, в съчетание с други видове туризъм, които предлага страната ни.

Темата на предстоящото изложение за 2024 г. е посветена на идеята за нови трайни хоризонти, в отговор на множеството предизвикателства пред туристическата индустрия - екологични, цифрови, икономически и социални проблеми.

Вижте също:




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Радан Кънев

Екатерина Захариева ще бъде българският еврокомисар

“ Очакването е Урсула фон дер Лайен да избере жена като кандидатура от България за еврокомисар основно заради силно нарушения баланс на половете в очаквания нов състав на Европейската комисия .” Тази прогноза направи пред бТВ евродепутатът Радан Кънев..

публикувано на 07.09.24 в 11:35
Цанко Цанков

Цанко Цанков плува 108 км без прекъсване в Дунава

Цанко Цанков стана първият плувец, преодолял дистанция над 100 км в река Дунав. “ Цанко Цанков успя! 108 километра и 250 метра в река Дунав - 18 часа, 12 минути и 32 секунди! Без да спира, нон стоп плуване! Герой! ”, съобщи добрата новина неговият..

публикувано на 07.09.24 в 10:15
Рая Назарян, Румен Радев и Димитър Главчев

От пловдивския площад “Съединение” Румен Радев призова да се разделим с беззаконието и страха

С тържествена заря-проверка в Пловдив завърши честването на 139-ата годишнина от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. “ Днес отдаваме дължимото на това забележително поколение светли личности, които без да се съобразяват с Великите..

публикувано на 07.09.24 в 09:08