Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българска компания за протеинови барчета разширява дейността си

Снимка: Healthy Bars

Българската компания за протеинови барчета Healthy Bars планира да изгради нова фабрика в столичния район "Връбница". Регионалната инспекция за околна среда и води вече е уведомена за намерението, а от компанията обявиха, че с разширяването на дейността им, ще бъдат разкрити нови 45 работни места. В момента компанията разполага с една база с две поточни линии и 105 работници и дистрибутира продуктите си в 46 държави по света. Рецептата и технологията за производство са тайна, а опаковките са дело на клиентите, с които работят. Това позволява продуктите на българския производител да се разпространяват под различни марки.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

БНБ иска съдът и парламентът да се произнесат по казуса с подуправителя

До произнасяне на съда и парламента дали Андрей Гюров може да е подуправител, ръководещ управление "Емисионно" и член на Управителния съвет на Българската народна банка (БНБ), той спира да изпълнява правомощията си, съобщи БНБ. Решението на Управителния..

публикувано на 17.07.24 в 09:45
Росен Карадимов (вдясно) на посещение в Индустриален парк - Шумен.

Държавата ускорява новата индустриализация на България

Сигурен съм, че влезем ли в eврозоната и при настоящите данъци, ако имаме стабилно управление, при това образовано поколение, което имаме, за 5-10 години България може да се реиндустриализира. Държавата трябва да продължи два пъти по-мощно политиката за..

публикувано на 10.07.24 в 09:32

МВФ препоръча да се вдигнат осигуровките и пенсиите в България

Пенсиите да бъдат увеличени чрез вдигане на осигурителните вноски и премахване на максималния осигурителен доход, както и да отпадне максималната пенсия, препоръчват от Международния валутен фонд (МВФ) в анализ на пенсионната система в..

публикувано на 02.07.24 в 10:21