Eмисия новини
от часа

A është reklama jonë kombëtare turistike e përshtatshme me situatën e re të Covid-19?

Në vitin 2021 kritik për industrinë e turizmit, buxheti i shtetit planifikon një rritje jo të vogël të fondeve për reklamat turistike kombëtare. Për këtë qellim parashikohen pothuajse 20 milionë leva, që është një shumë rekorde, e ndarë për..

18.02.21 07:05 |

Një video prezanton misteret e verës bullgare nga Lugina e Trakisë

U xhirua një video, e cila ka qëllim ta promovojë verën bullgare të Luginës së Trakisë. Videoja është një element i rëndësishëm i projektit të Asociacionit Bullgar të Prodhuesve dhe Eksportuesve të Verës për promovimin e verës bullgare, dhe më..

26.01.21 12:44 |

Videoja e re muzikore “Mërfi” – talent, imagjinatë dhe aftësi artistike

Gjatë ditëve të fundit në rrjetet sociale u paraqit një video e re - e këngës “Mërfi”. E zgjodhëm për ta prezantuar për shkak të fantazisë së freskët  dhe zgjidhjeve tepër interesante të regjisorëve, si dhe të vështrimit rinor ndaj temave jetike,..

02.12.20 07:10 |

Nxënës nga qyteti Shumen fituan një garë ndërkombëtare me një video për Bullgarinë

Nxënës nga gjimnazi i gjuhëve të huaja në qytetin Shumen fituan çmimin për një video më të mirë në projektin ndërkombëtar “Village Corner”. Qëllimi i iniciativës është që të inkurajojë bashkëpunimin midis nxënësve nga shtetet e ndryshme, përmes së cilës..

23.11.20 12:08 |

Një video prezanton Bullgarinë si IT qendër me tradita

Një kompani bullgare përhapi video kushtuar sektorit teknologjik në Bullgari, bëri të ditur Radio Sofja e BNR-së. Videoja prezanton përvojën dhe traditat shumëvjeçare të vendit tonë në fushën e inovacioneve. Janë përfshirë shembuj më të ndryshëm,..

21.10.20 14:12 |

Vloggeri holandez Leon: “Në Bullgari unë provoj një ndjenjë jo tokësore”

Pasioni i tij është të udhëtojë vet nëpër Bullgari në kërkim të përjetimeve autentike, sepse mendon se vendi ynë është i përmbushur me shumë ndjenja të cilat burojnë nga shpirti. Për 28 vjeçarin Leon de Leeuw, Bullgaria është një dashuri që me..

20.09.20 07:00 |

Disa video reklamojnë bukuritë e Bullgarisë

Ministria e Turizmit përhap video për reklamën e rajoneve dhe objekteve turistike me popullaritet jo aq të madh në Bullgari . Videot xhirohen në bashkëpunim me Asociacionin e Ciceronëve në Bullgari. Videoja e parë prezanton luginën e lumit..

26.08.20 13:05 |

Spoti i DJ Fabrizio Parisi prezanton bukuritë e Bullgarisë

Bukuria e bregdetit jugor bullgar është paraqitur në videon e re të DJ-it italian Fabrizio Parisi. Spoti është i këngës South Legend frymëzuar nga folklori bullgar, e cila tashmë transmetohet nga radiostacionet në Bullgari, Greqi, Turqi, Marok,..

24.07.20 18:33 |

Spoti reklamues: “Investo në Bullgari, lëvizuni!”

INVEST BULGARIA  Move to be moved është videoja e re drejtuar investitorëve potencialë në Bullgari. Ajo u krijua me kërkesë të Agjencisë Bullgare të Investimeve. Pritet premiera zyrtare e spotit, por ai tashmë përhapet dhe shqyrtohet aktivisht në..

26.05.20 18:40 |
Всички новини: днес | вчера