По първи петли

Some Details

В петък с предаването ,,По първи петли" и Радио Шумен

  Кои мечти останаха за сбъдване? Това ще ви попитаме в нощта на 3 януари в предаването ,,По първи петли“ на БНР. Каним ви на ефирен диалог от 4 до 6 часа на вълните на програма ,,Хоризонт“. Предаването се излъчва традиционно всеки петък от студио..

публикувано на 30.12.19 в 16:41

"По първи петли" с традициите български

На Игнажден екипът на „По първи петли“ първи ще прекрачи прага ви в ранните часове на 20 декември. Дано да сме добрият и чакан полазник, който ще ви нарече здраве и успехи. За българските фолклорни традиции, които спазваме и до днес ще говорим в..

публикувано на 19.12.19 в 13:33

Какво ви вдъхновява - на 13 декември

Какво ви вдъхновява? С отговорите на този въпрос ви очакваме в предаването „По първи петли“ на 13 декември. Ще ви предложим интересни срещи с двама души, вдъхновили много хора да правят добро или да променят живота си. В петъчното утро с вас ще..

публикувано на 12.12.19 в 18:44

И този петък с ,,По първи петли" и Радио Шумен

  В сърцето или разума е нужно да се вслушваме по-често?  Това е темата, с която ви каним на ефирен диалог в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“ в петък! То ще се излъчи между 4  и  6 часа  от студио едно на Радио Шумен. С вас ще..

публикувано на 28.11.19 в 11:48

За децата и ценностите в "По първи петли"

Семейството, мира и сигурността са сред най-важните неща за българина. Приятелството и доброволчеството също намират място в ценностната ни система или поне това сочат последните проучвания. Образованието губи челните позиции, а професията е..

публикувано на 21.11.19 в 16:53

С будна мисъл в "По първи петли" на 1 ноември

В Деня на народните будители в „По първи петли“ ще търсим отговор на въпроса какво е да си будител в сегашно време. Ще ви предложим разговори с журналиста Йосиф Давидов и писателката Неда Антонова. На първи ноември, в ефира на Радио Шумен, от 4.00 до..

публикувано на 31.10.19 в 16:55

И този петък с ,,По първи петли" и Радио Шумен

  Какво душата вижда, а очите не? Това ще ви попитаме тази нощ в предаването ,,П о първи петли“ на БНР. Каним ви на ефирен диалог от 4 до 6 часа на вълните на програма ,,Хоризонт“. Предаването се излъчва традиционно всеки петък от студио едно на..

публикувано на 24.10.19 в 15:40

За ненужното - в "По първи петли"

Есен е, чудесно време да прередим домовете, гардеробите, да почистим двора. Изобщо – време за ревизия и разчистване. В тези дни, в предаването "По първи петли“ на Радио Шумен, ще ви попитаме к ои са ненужните неща в живота, с които трябва да се..

публикувано на 10.10.19 в 16:14

Бъдете тази нощ с предаването ,,По първи петли"

  Кои житейски уроци научаваме най-бавно?  Това е темата, с която ви каним на ефирен диалог в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“ в петък! То ще се излъчи тази нощ от 4 до 6 часа от студио едно на Радио Шумен. С вас ще бъде..

публикувано на 26.09.19 в 14:36

За непреходното - в "По първи петли"

В седмицата, в която изпратихме децата си на училище и за пореден път им пожелахме на добър час, ще си поговорим за нещата, които си заслужава да съхраним, за непреходните ценности – като образованието. В предаването „По първи петли“ този петък ще..

публикувано на 19.09.19 в 18:24