По първи петли

Some Details

И този петък с ,,По първи петли" и Радио Шумен

  Какво душата вижда, а очите не? Това ще ви попитаме тази нощ в предаването ,,П о първи петли“ на БНР. Каним ви на ефирен диалог от 4 до 6 часа на вълните на програма ,,Хоризонт“. Предаването се излъчва традиционно всеки петък от студио едно на..

публикувано на 24.10.19 в 15:40

За ненужното - в "По първи петли"

Есен е, чудесно време да прередим домовете, гардеробите, да почистим двора. Изобщо – време за ревизия и разчистване. В тези дни, в предаването "По първи петли“ на Радио Шумен, ще ви попитаме к ои са ненужните неща в живота, с които трябва да се..

публикувано на 10.10.19 в 16:14

Бъдете тази нощ с предаването ,,По първи петли"

  Кои житейски уроци научаваме най-бавно?  Това е темата, с която ви каним на ефирен диалог в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“ в петък! То ще се излъчи тази нощ от 4 до 6 часа от студио едно на Радио Шумен. С вас ще бъде..

публикувано на 26.09.19 в 14:36

За непреходното - в "По първи петли"

В седмицата, в която изпратихме децата си на училище и за пореден път им пожелахме на добър час, ще си поговорим за нещата, които си заслужава да съхраним, за непреходните ценности – като образованието. В предаването „По първи петли“ този петък ще..

публикувано на 19.09.19 в 18:24

Съединени и силни в "По първи петли" на 6 септември

Съединението прави силата. Преди 134 години българите го доказават. 134 години по-късно как бихме отговорили на въпроса – „В какво днес е силата на българите?“. Точно на този въпрос ще очакваме вашите отговори в предаването „По първи петли“ на 6..

публикувано на 05.09.19 в 13:47

Бъдете тази нощ с предаването ,,По първи петли"

  Какво печелим и какво губим, когато изразяваме искрено чувствата си? Това е темата, с която ви каним на ефирен диалог в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“ тази нощ! То ще се излъчи този петък от 4 до 6 часа от студио едно на..

публикувано на 22.08.19 в 13:14

Чудо ли е жената?

Чудо ли е жената? Чудеса ли вършим или чудесии. Ще ни бъде интересно да разберем вашите позиции – и сериозни, и шеговити, в предаването „По първи петли“ на 16 август. С вас в студиото на Радио Шумен ще бъдем Катерина Петрова и Розалина Райчева...

публикувано на 15.08.19 в 18:34

Къде ви е сърцето?

С този въпрос ще ви очакваме в "По първи петли" във втория петък на август,  тема която вярваме, че ви носи топлина и още нещо. Ние пък ще ви донесем по-добрата музика в ефира и ще ви заредим с надежда. Ще ви срещнем в разговор и песен с малките таланти от..

публикувано на 08.08.19 в 17:24

Кога трябва да сме над нещата

„Бъди над нещата, оттам гледката е винаги по-хубава“ - твърди анонимен за автор. А вие успявате ли и в какви житейски ситуации трябва да сме над нещата. Очакваме ви с вашите позиции в предаването „По първи петли“ на 19 юли. В студиото на Радио..

публикувано на 18.07.19 в 18:15

"По първи петли" за умните хора

По какво си личи умният човек? – с интерес очакваме да чуем как ще отговорите на този въпрос в предаването „По първи петли“. Дали все още е актуална поговорката „По дрехите посрещат, по ума изпращат“ или какво означава човек да има висок коефициент..

публикувано на 04.07.19 в 15:30