По първи петли

Some Details

Съединени и силни в "По първи петли" на 6 септември

Съединението прави силата. Преди 134 години българите го доказават. 134 години по-късно как бихме отговорили на въпроса – „В какво днес е силата на българите?“. Точно на този въпрос ще очакваме вашите отговори в предаването „По първи петли“ на 6..

публикувано на 05.09.19 в 13:47

Бъдете тази нощ с предаването ,,По първи петли"

  Какво печелим и какво губим, когато изразяваме искрено чувствата си? Това е темата, с която ви каним на ефирен диалог в предаването ,,По първи петли“ на програма ,,Хоризонт“ тази нощ! То ще се излъчи този петък от 4 до 6 часа от студио едно на..

публикувано на 22.08.19 в 13:14

Чудо ли е жената?

Чудо ли е жената? Чудеса ли вършим или чудесии. Ще ни бъде интересно да разберем вашите позиции – и сериозни, и шеговити, в предаването „По първи петли“ на 16 август. С вас в студиото на Радио Шумен ще бъдем Катерина Петрова и Розалина Райчева...

публикувано на 15.08.19 в 18:34

Къде ви е сърцето?

С този въпрос ще ви очакваме в "По първи петли" във втория петък на август,  тема която вярваме, че ви носи топлина и още нещо. Ние пък ще ви донесем по-добрата музика в ефира и ще ви заредим с надежда. Ще ви срещнем в разговор и песен с малките таланти от..

публикувано на 08.08.19 в 17:24

Кога трябва да сме над нещата

„Бъди над нещата, оттам гледката е винаги по-хубава“ - твърди анонимен за автор. А вие успявате ли и в какви житейски ситуации трябва да сме над нещата. Очакваме ви с вашите позиции в предаването „По първи петли“ на 19 юли. В студиото на Радио..

публикувано на 18.07.19 в 18:15

"По първи петли" за умните хора

По какво си личи умният човек? – с интерес очакваме да чуем как ще отговорите на този въпрос в предаването „По първи петли“. Дали все още е актуална поговорката „По дрехите посрещат, по ума изпращат“ или какво означава човек да има висок коефициент..

публикувано на 04.07.19 в 15:30

За вълшебните места в "По първи петли"

Да намериш своето място под слънцето, онова вълшебно място, където се чувстваш обичан, щастлив и себе си. Сигурното място, защото там можеш да се отпуснеш и да наблюдаваш света. Къде намирате вие своето място на покой или бягство от натоварването..

публикувано на 27.06.19 в 17:46

С ,,По първи петли" и Радио Шумен на 14 юни

  Какво съхранява най-дълго време отношенията между хората? Това ще ви попитаме тази нощ в предаването ,,По първи петли“ в ефира на програма ,,Хоризонт“, излъчвано в петък от 4 до 6 часа от студио едно на Радио Шумен. Ще ви поканим на празника..

публикувано на 13.06.19 в 11:37

"По първи петли" на 7 юни - за смелостта и още нещо

За какво не ни достига смелост – върху това ще разсъждаваме в „По първи петли“ този петък. Като контрапункт ще ви разкажем за един човек, който е имал смелост за всичко - индустриалеца от Габрово Иван Хаджиберов. „Дързостта да бъдеш пръв“ е..

публикувано на 06.06.19 в 13:44

По първи петли за предразсъдъците

Послединят ден на май е Световен ден на блондинките, а това ни даде формален повод за въпроса : С кой предразсъдък е време да се разделим. Това е и темата в предаването "По първи петли" в петък, още преди изгрева на слънцето . В срещата ни на вълните..

публикувано на 30.05.19 в 16:11