Цех гори в покрайнините на Шумен

Снимка: Архив
Цех гори в покрайнините на Шумен, съобщи за Радио Шумен главен инспектор Красимир Колев от Пожарната в града. Огънят е пламнал около 9,30 ч., пламъците са в района на ПП „Успех”. На място са изпратени два специализирани автомобила. Очаквайте подробности.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Старата сграда на Дома за стари хора в Шумен

Умуват за бъдещето

Кметът на Шумен Любомир Христов и неговата заместничка д-р Светлана Маркова направиха оглед на Дома за стари хора в местността Мантово лозе. Предстои сградите да бъдат освободени, а домуващите - преместени в готовия вече нов Старчески дом. На огледа кметът беше поканил и общинските съветници, но нито един от тях не дойде. „Поканих ги да решим заедно..

публикувано на 16.12.19 в 12:43

Разкриха убийство за нула време

Пълни самопризнания е направил задържаният за убийството в Шумен, обяви окръжният прокурор в града Маргарита Георгиева. След спречкване в събота по обяд 19-годишният Марин Маринов бе наръган с нож и почина заради тежка кръвозагуба. Разследващите полицаи са открили ножа, с който е извършено нападението, в дома на арестувания младеж, също на 19..

публикувано на 16.12.19 в 12:13

Европомощи до 20 декември

До 20 декември хората от Шумен, които имат право на социални помощи, ще могат да получат своите пакети с трайни хранителни продукти от БЧК. Става дума за общо 1855 души. Пакетите с брашно, олио, макаронени изделия, зеленчукови и местни консерви тежат 25 килограма, но правоимащите не се оплакват. „Всичко си взех - полагаше ми се и съм..

публикувано на 16.12.19 в 10:54

Бездомник подпали стара къща

Бездомник подпали къща на 15 декември, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен. В 09:34 ч. в дежурната е приет сигнал за пожар в необитаема къща в село Троица. Към ул. “Хан Аспарух“ в селото бил насочен екип от противопожарната служба във Велики Преслав. На място огнеборците установили, че горят дърва за огрев. По данни на съседи, в..

публикувано на 16.12.19 в 09:43

Луната "запали" гората

Яркото лунно сияние през нощта вдигна пожарната на крак. В 20:16 ч. на 15 декември в противопожарната служба в Нови пазар бил приет сигнал за пожар в село Тръница. Съобщено било, че гори гората между село Преселка и село Тръница. След пристигане на място противопожарният екип не установил пожар. Изяснено било, че жената, която подала сигнала, се..

публикувано на 16.12.19 в 09:37

Коледна филмотека

Тази седмица (от 16 до 20 декември) Регионалната библиотека “Стилиян Чилингиров” организира за децата на Шумен коледна филмотека на анимационни филми. Кинопрожекциите ще бъдат от 10.30 ч. до 14.00 ч. в детския отдел на библиотеката. Днес малките читатели ще могат да гледат филма „Когато се запалят светлините на елхата”.

публикувано на 16.12.19 в 09:26

Светът на златните момичета

Шоу-спектакълът „Светът на златните момичета“ гостува на 18 декември от 19 ч. в зала „Арена Шумен“. Той е с участието на всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика. За първи път зрителите в Шумен ще имат възможността да се докоснат до гимнастичките ни, покорили света със своите изящни съчетания, хореография и красота. В шоуто..

публикувано на 16.12.19 в 09:21