Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Български пощи” ЕАД обявява конкурси за рисунки и фотографии

Проявата е по случай сто трийсет и петата годишнина на дружеството, която ще бъде отбелязана през май. Темата на конкурсите за рисунка и фотография е „Пощите като част от живота ни”. Конкурсът за рисунки е за деца и юноши от 6 до 10, от 11 до 15 и над петнайсет годишна възраст. В конкурса за фотография ограничения за възраст не се поставят, но за архивните снимки изискването е те да не са експонати от действащи музейни сбирки.
Крайният срок за предаване на конкурсните творби е 20 април 2014 година  на адрес ул. „Акад. Стефан Младенов” 1, бл.31, дирекция „Търговска дейност и маркетинг”, 1000 София.
„Български пощи” ЕАД получават правото да ползват творбите победители за свои рекламни и други нетърговски цели, се казва в съобщение на дружеството.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Няма да вдигат такса смет

Няма да има увеличение на таксата за битови отпадъци в община Търговище. Това обявиха днес при представянето на план-сметката за чистота за 2022 г. кметът д-р Дарин Димитров и зам.-кметът Валентин Велчев. През тази година за пръв път проектът на план-сметката е публикуван и за обществено обсъждане в сайта на Общината. Гражданите..

публикувано на 25.11.21 в 15:23