Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станишев за ДПС: Няма да коментирам чужди позиции

Снимка: БГНЕС

В близко време ще бъде направен цялостен анализ на ситуацията и резултатите от изборите. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той отказа да коментира заявеното от Лютви Местан, че правителството може да не изкара мандата си. Председателят на ДПС заяви по-рано днес, че за движението всички опции са открити.

По повод казаното по-рано днес от коалиционния му партньор лидерът на БСП заяви:
Аз не смятам, че трябва да коментирам позиции или мнения на други политически сили. Нека  видим сега вота на недоверие, а цялостния анализ за ситуацията и резултатите ще ги направим в близко време, лаконичен беше лидерът на българските и на европейските социалисти.

Станишев отказа да отговори пред журналистите в Народното събрание дали ще има промени в ръководството на БСП.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Местан: Не виждам начин кабинетът "Орешарски" и това НС да доизкарат мандата си

Движението за права и свободи заговори открито за предсрочни парламентарни избори. Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви в кулоарите на парламента, че е готов на разговори с всички политически сили за успокояване на ситуацията в страната, в това число и на..

обновено на 28.05.14 в 12:24

Янаки Стоилов: Продължителността на мандата не може да бъде основната задача пред БСП

Според Янаки Стоилов от БСП, дължината на мандата на правителството трябва да зависи от актуализацита на задачите, както и от това дали има постигнати ясни резултати: Продължителността на мандата не може да бъде основната задача, която стои..

публикувано на 28.05.14 в 12:06

Страхил Ангелов ще посъветва ръководството на БСП за предсрочни избори

Депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов заяви, че ще посъветва ръководството на БСП да приеме курс към предсрочни избори. По думите му, така партията ще постъпи национално отговорно. На въпрос как ще се стабилизира политическата ситуация, след..

публикувано на 28.05.14 в 13:11