Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ открива предизборната си кампания на 7-и септември

Цветан Цветанов
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов отново застава начело на Националния предизборен щаб на партията. Цветанов разкри намеренията си за предизборната кампания:

Обективна, реалистична кампания, залагаме на позитивизма, лице в лице. Няма да залагаме на популизма, защото сме убедени, че това да залагаш на популизма, това носи краткосрочен ефект.

Той подчерта, че партия ГЕРБ ще участва самостоятелно на изборите и коментарите за предизборни коалиции, с когото и да е, са спекулации.

Пред партията стои ново предизвикателство. В края на месеца ГЕРБ ще стартира паралелна кампания за повишаване на избирателната активност, а официалното откриване на националната кампания на партията ще бъде на 7-и септември по традиция в зала "Армеец" в София.

ГЕРБ няма да използва компромати, псевдосоциолози, черен пиар, но няма да скрие истината за държавата, каза на свой ред Елен Герджиков:

Време е, казваме ние, да заменим безотговорността с отговорност. Лозунгът на предстоящата кампания на ГЕРБ ще бъде "Стабилна България - време е".

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще има решаваща роля за подредбата на листите, които ще са ясни след 20-и август.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!