Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бялата лястовица - 11.02.2015

В предаването „Бялата лястовица” на 11 февруари очаквайте среща с Надие Мусин. Тя владее жестомимичния език, отраснала е в семейство, в което има глухонеми, но липсата на думи съвсем не означава липса на разговори. Ще ви срещнем отново с майката на шуменския футболист Дарин Тодоров, за кото се говореше като за чудо, след като той излезе от будна кома след повече от година. Сега вече…не се говори, но Дарин продължава лечението си, в момента най-добрата алтернатива е клиника в Словакия.
Нали сте чували, че мислите разболяват, затова внимавайте какво мислите – и за себе си, и за другите, а как да мислим положително, ще ни каже Константин Драгов, инструктур по различни йога практика.
„Бялата лястовица” започва веднага след новините в 11 часа, водещ е Людмила Борисова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бедствия и ваканции

Бедствено положение заради снеговалежа и навяванията е обявено в редица общини на Североизточна България. На повечето места вече не вали, но има участъци с преспи. През нощта продължиха да работят екипите на снегопочистващите фирми. Има много населени места без ток. Учениците от над 280 училища в тринадесет области на страната няма да учат днес..

публикувано на 27.11.23 в 09:17