Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

25 служители на ГКПП "Капитан Андреево" са освободени от работа

Снимка: БГНЕС

25 служители на граничния пункт "Капитан Андреево" са освободени от работа. По неофициална информация директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов е бил днес на пункта и се е срещал с ръководството на свиленградската митница. Шестима митничари, които са били на работа, са получили лично заповедите за уволнение, на останалите ще им бъдат връчени утре.

Уволнението на митничарите идва ден, след като премиерът Бойко Борисов каза, че ще има затягане по границата и поиска от Ваньо Танов да бъдат събрани приходи от 1 милиард и 600 милиона повече.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Тодор Караиванов

Началникът на митницата в Свиленград излиза от ареста срещу 5 хиляди лева

Апелативният съд в Пловдив измени мярката за неотклонение на началника на свиленградската митница Тодор Караиванов и го пусна под парична гаранция от 5 хиляди лева. Караиванов беше в ареста два месеца с обвинения за получаване на  подкуп, след като беше..

публикувано на 26.03.15 в 13:57

Съдът решава дали шефът на Свиленградската митница да остане в ареста

Пловдивският Апелативен съд ще решава днес дали шефът на свиленградската митница Тодор Караиванов да остане в ареста. За него Хасковският окръжен съд постанови постоянна мярка „задържане под стража” с обвинението за получаване на подкупи на стойност..

публикувано на 26.03.15 в 06:57

Хероин за 1 милион лева разкрит на митница "Капитан Андреево"

Хероин за 1 милион лева е задържан на граничния пункт "Капитан Андреево". Наркотикът е открит в ретро автомобил със сръбска регистрация, управляван от сръбски гражданин. Задържани са шофьорът и още един мъж. Окръжната прокуратура – Хасково ще поиска..

публикувано на 19.03.15 в 17:00